Yogi Tea
Lavera

Hogyan működnek a lavera golyós dezodorok?

A lavera golyós dezodorai természetes hatóanyagokkal „dolgoznak”, mégpedig úgy, hogy a kellemetlen szagokat okozó anyagokat körülveszik, lekötik, azaz szagtalanítják. Így az emberi test természetes módon tovább tud izzadni és a káros anyagoktól meg tud szabadulni. A dezodorokban lévő hatóanyagok az izzadás funkcióját nem befolyásolják, nem úgy, mint bizonyos aluminiumot tartalmazó hatóanyagok teszik ezt.


Az izzadság- és testszagra erős befolyással van a bakeriális flóra bőrünkön. Az izzadság egyes embereknél a dezodorban lévő növényi hatóanyagokkal keveredve a textilián nyomot hagyhat.
A lavera „invisible” golyós dezodor gyöngykivonatot tartalmaz. Ez a gyöngykivonat természetes komplex anyag, mely tengeri ásványvíz alapú és sok ásványi anyag mellett nyomelemeket, pl. cinket, jódot, vasat és magnéziumot, valamint több, mint 20-féle különböző aminosavat tartalmaz. Ezek a bőrt kiválóan ápolják és selymessé teszik. A gyöngykivonat kifejezett bőrápoló és építő hatásának köszönhetően tartósan és intenzíven szabályozza a bőr nedvességét, meggyorsítja a bőr megújulását és annak vitalitását serkenti.


A gyöngykivonatot tartalmazó „invisible” golyós dezodornál különösen figyelt a gyártó cég arra, hogy ne tartalmazzon olyan hatóanyagot, mely esetlegesen nyomot hagyhat a textílián. A tiszta receptúra ennél a dezodornál egyértelműen nyom nélküli használatot biztosít , anélkül, hogy a hatékonyság csorbulna. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a többi lavera dezodor nyomot hagyna a textílián, csak bizonyos esetekben, az izzadtsággal keveredve fordulhat ez elő.